English Language

Всички франчайзи

Fit Curves - Деница Божинова, Франчайз мениджър

Франчайз за дамски фитнес

Fit CurvesНашият франчайз е дамски фитнес клуб, най-големият фитнес франчайз в света. Съществува в повече от 75 държави, има 13 000 клуба. В България сме от 2009 г. в София, Пловдив, Варна и Бургас. От нашите франчайзополучатели очакваме предприемачески дух, мотивация и ентусиазъм.

Дон Домат - Ангел Стоянов, Собственик и основател

Приказните пици

Дон ДоматВеригата Дон Домат включва осем заведения в София и едно в Созопол. От тези 9 заведения 5 са наши и 4 са на франчайз. Първият франчайз се случи преди година и половина. Подходящият франчайзополучател е човек, който лично е ангажиран с бизнеса и има достатъчно средства, за да си го позволи, разбира се.

Fix Mix - Росен Пашов, Собственик и основател

Франчайз за здравословни храни и напитки

Fix MixFix Mix е концепция, която доказва на практика, че бързото хранене може да е вкусно и същевременно полезно. Това е концепция за всеки, по всяко време на денонощието в една отлична приятелска атмосфера. Всеки, който има настроение да направи нещо ново и красиво, е добре дошъл да използва нашето умение.

Fonex - Линда ел-Дарис, Франчайз мениджър

Франчайз за мобилни телефони и услуги

FonexФранчайзът на Fonex предлага откриването на магазини за мобилни телефони и услуги в цялата страна. Това е една нова верига, която тепърва се развива, работим доста динамично с нови франчайзополучатели и търсим партньори. Подходящ за франчайзополучатели е абсолютно всеки амбициозен човек, който иска да развива собствен бизнес.

Bora Solutions - Ирена Иванова, Франчайз мениджър

Високите технологии във франчайзинга

Bora SolutionsBora Solutions е специализирана в сферата на информационните технологии. Ние сме разработчик, внедрител и поддържаме българска ERP система – собствена разработка Bora Business Solutions. Така че всички наши клиенти се възползват от предимството да имат единна информационна среда за обслужване на всички бизнес процеси.

Верига супермаркети CBA - Георги Миронов, Франчайз мениджър

Франчайз за хранителни магазини

Верига супермаркети CBACBA Asset Management, като акционерно дружество е компания, листната на Българска фондова борса. Работещите под марката CBA магазини са 32 на брой като смея да твърдя, че ние сме лидер в Северна и Североизточна България. Удачни за откриване на франчайз могат да бъдат обекти от 50 кв.м. до над 1000 кв.м.

Century 21 - Оник Латифян, Притежател на мастър франчайза за България и Македония

Индивидуален подход към всеки

Century 21Century 21 e най-развитата фирма в недвижимите имоти и има 8500 офиса в целия свят. В момента сме в 71 държави. Обявени сме за една от топ 125 фирми за обучения в областта на недвижимите имоти. За франчайзополучатели предпочитаме хора, които са се развивали успешно в този бизнес.

Предишна 1 2 3 4 Следваща