English Language

Century 21

Индивидуален подход към всеки

Оник Латифян, Притежател на мастър франчайза за България и Македония

Century 21 e най-развитата фирма в недвижимите имоти, защото има 8500 офиса в целия свят. В момента сме в 71 държави. Предлагаме най-добрите обучения на пазара за недвижими имоти. Също така сме гласувани и за една от топ 125 фирми за най-добрите обучения за недвижими имоти. Тези обучения включват най-добрите обучения за брокери, но също така и обучение за мениджъри. Съответно се следи целият процес на работа в дадените офиси. Тези офиси, разбира се, следят техните брокери, които работят в тях и се получава една по-висока продуктивност, поради факта, че цялата система е разбита на цикли. Съответно знаейки процедурите за работа във фирма за недвижими имоти като мениджъри, брокерите обслужват професионално своите клиенти, и така можем да задоволим всеки един от нашите клиенти до една максимална степен.

За франчайзополучатели предпочитаме хора, които са се развивали успешно в този бизнес. Търсим да видим, че това са фирми, които са изградили бизнес проекти и бизнесът е изграден на ниво, на което да работи самостоятелно. Не търсим фирми, които се занимават индивидуално с тази дейност. В смисъл, че собственикът на фирмата е и главният брокер във фирмата. Това съответно се търси с една-единствена цел, за да може присъединявайки се към нас да изчистим всички проблеми, които има до момента, да обучим персонала и мениджърите, за да могат да станат пазарен лидер на всеки един пазар. Има приказка, че When it gets tough, the tough get going или когато стане трудно, силните характери успяват. Няма да стане без работа. Трябват ни волеви и силни хора, които наистина са решили да създадат един бизнес и този бизнес да работи. Независимо какъв бизнес е това. Оттам нататък ние помагаме с абсолютно всичко - развитие, обучения, бизнес консултации и други.

Ще се радваме на всяко едно от тези изложения, за да може да обучаваме хора, които евентуално след време ще станат наши потенциални клиенти. За сега, да, мислим да участваме и на следващото експо.

Виж всички франчайзи тук