English Language

Chelsea Coffee

Франчайз за вендинг машини

Вероника Синелник и Игор Раскевич, Мениджъри

Вероника: Ние сме от Варна и предлагаме българската народна марка „Челси кафе”. Народна, защото кафе се пие всеки ден, много българи обичат кафе и ние с уважение към страната, в която живеем, разработихме такава търговска марка, която дава бизнес срещу много малка инвестиция и без допълнителни инвестиции. Предлагаме много качествени напитки на високо ниво като бизнес.

С какво вашата марка се отличава от останалите на пазара?
Вероника: Това е семеен бизнес и не изисква много време. Може да се работи допълнително или в този период на криза може да спомогне на едно семейство за осигуряване на минимални доходи, които са необходими за живеене. Другият голям плюс е, че ако един бизнес не работи добре на едно място, може да се премести на друго, да се намери добро място за добрия оборот и добрата печалба.

Кои са най-подходящите франчайзополучатели за вашата марка?
Вероника: Наш франчайзополучател може да стане всеки човек. Нашата цел е да направим колкото може повече хора бизнесмени и бизнесдами. Подходящо е също за родители, които искат да научат своите деца как да печелят пари. Ние сме изработили едно ноу-хау и то дава допълнителна печалба всеки месец.
Игор: Нашият плюс е, че предлагаме кафе на зърна, в банки, в хотели и на мениджъри на най-високо ниво.

Колко лева минимум ми трябват, за да започна да продавам вашата марка?
Вероника: 6200 лв.

Как се чувствате на изложението?
Игор: Чувстваме се чудесно на изложението, защото има голям интерес към нашия бизнес.  Не само за България, а и за Испания, Германия и други страни от Европейския съюз.

Бихте ли участвали и следващата година?
Вероника: Определено.
Игор: Задължително.

Виж всички франчайзи тук