English Language

Дон Домат

Приказните пици

Ангел Стоянов, Собственик и основател

Здравейте, имаме осем заведения в София и едно извън столицата – в Созопол – отворено от тази година. От тези 9 заведения 5 са наши и 4 са на франчайз. Първият франчайз се случи преди година и половина. Всички франчайзи тръгнаха доста успешно.

Ако ви кажа, че сме измислили нова пица, ще излъжа, но мисля, че пиците са ни хубави, големи, вкусни. Порциите са ни много големи. Хората се оплакват редовно от преяждане, но това е хубаво. Опитваме се да направим добър интериор, да е уютно. На това държим много. Да е близък до домашната обстановка.

Както пише по учебниците, подходящият получател на франчайз е човек, който иска лично да се ангажира с тази работа и има достатъчно средства, за да си го позволи, разбира се. Много е важно да е лично ангажиран, защото така сме сигурни, че нещата ще вървят както трябва.

Първото ни заведение беше на площад „Славейков”. Много хубаво тръгна. Напълни се още на втория ден. Бяхме много щастливи. По принцип успехът на един ресторант е абсолютна магия. Може да има най-големите пици, най-хубавата обстановка и въпреки това да няма успех. Така, че явно сме и късметлии.

Изложението върви чудесно. Честно казано, аз не очаквах чак толкова голям интерес и даже се чувствам малко неподготвен за толкова голям интерес. За следващото изложение ще се подготвя по-добре.

Виж всички франчайзи тук