English Language

Fit Curves

Франчайз за дамски фитнес

Деница Божинова, Франчайз мениджър

Нашият франчайз е специализиран във фитнес услугите за дами, това е дамски фитнес клуб, най-големият фитнес франчайз в света. Съществува в повече от 75 държави, има 13 000 клуба. В България от 2009 г. присъства и има такива дамски фитнес клубове във всички големи градове – София, Пловдив, Варна – предстои ни откриване този месец и в Бургас.

Основното нещо, което търсим от нашите франчайзополучатели е предприемачески дух, мотивация за собствен бизнес, ентусиазъм. Не изискваме конкретен определен бизнес опит в някаква област или фитнеса. Не. За нас най-важното е достатъчно ниво на мотивация за собствен бизнес и предприемачески дух. Нашите успешни франчайзополучатели се отличават с това, че имат изключителната способност да съчетават своята енергия, креативност и ентусиазъм с това да следват насоките, които ние им даваме. В този смисъл работим в много голяма хармония и екипност с нашите франчайзополучатели, но това, което ги прави успешни е, че следват нашите насоки.

Франчайзинг експо е наистина много голямо постижение. Закъсняло е, би трябвало да се е случило преди много време. Като участници, като изложители тук, ние сме изключително доволни от интереса, от успеха, който това първо франчайз изложение предизвика сред широк кръг хора - хора от бизнеса, хора занимаващи се със собствен бизнес, млади хора, хора вече развивали собствен бизнес преди.

С удоволствие ще очакваме това изложение и следващата година.

Виж всички франчайзи тук