English Language

Fonex

Франчайз за мобилни телефони и услуги

Линда ел-Дарис, Франчайз мениджър

Франчайзингът на Fonex предлага откриването на магазини за мобилни телефони и услуги в цялата страна. Това е една нова верига, която тепърва се развива и съответно доста динамично работим в момента с нови франчайзополучатели и търсим партньори. Мисля, че можем да предложим доста добри бъдещи взаимоотношения.  В момента имаме 40 магазина. Само за тази година сме открили над 25 магазина. Мисля, че доста динамично се развиваме. Имаме планове догодина тези магазини да станат 100. Доста сме амбициозни и смятаме, че можем да предложим доста добри условия на нашите бъдещи франчайзополучатели.

Подходящ за франчайзополучатели е абсолютно всеки амбициозен човек, който иска да развива собствен бизнес. Инвестицията не е много голяма за откриване на един такъв магазин и мисля, че е достъпно за всеки човек, който му е писнало да работи под нечия шапка и е решил да прави нещо свое.

Ние сме сравнително нова верига и за момента имаме трима франчайзополучатели. Общо взето и тримата вървят добре и не смея още да се изказвам кой от тях е най-добрият. Предстои ни тепърва набиране на нови. За да бъде успешен бизнесът на един франчайзополучател на Fonex човекът трябва да е най-вече активен, да знае какво иска и да гони целите си. Като тази сфера за мобилните услуги, както и cash point щандовете, които предлагаме, изискват усилия да си търсиш клиентите и да ги накараш да влязат в обектите.

Аз мисля, че изложението Франчайзинг експо 2009 беше полезно за нашата фирма, тъй като намерихме доста контакти и смятам, че бихме участвали отново догодина. Пожелавам ви да го развиете, да стане още по-голямо и повече фирми да се включат.

Виж всички франчайзи тук