English Language

Инсекта България

Боян Кюркчиев, Франчайз мениджър, Инсекта България

Франчайзът с най-ниската инвестиция

Франчайзът на Инсекта България е уникален с ниската първоначална франчайз такса, инвестицията е ниска, след първоначалната франчайз такса няма допълнителна инвестиция, маржът е голям, а себестойността на използваните препарати е ниска.

Фирмата се занимава с дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Потенциалният пазар на Инсекта е необятен, тъй като всички обществени сгради подлежат на ДДД обработки. Повечето от тях са задължени да имат сключен договор от РИОКОЗ за ежемесечни обработки, което дава сигурност на нашите франчайзополучатели и те имат един сигурен годишен доход от обекти със сключен договор.

Първоначалната вноска за една област за франчайза на Инсекта е 4400 лв. Във тази такса е включено всичко необходимо, за да се започне работа веднага – препарати, печатни рекламни материали, брандинг на автомобил, най-вече ноу-хау и обучение.

Това е един много интересен бизнес с ниска инвестиция, който предлага възможност за бизнес в дадена област на България. Франчайзополучателите са изключителни представители на Инсекта за една цяла област и така получават шанс да са част от първата национална фирма за ДДД дейност. Франчайзинг партньорите ще разработват областта си, ще търсят клиенти и ще извършват обработки срещу вредители. За да започнете работа с Инсекта България като франчайз партньор не е необходимо да сте се занимавали с това досега.

Хареса ми изложението, има много интересни франчайзи, които за първи път се появяват в България. Забелязах че има и български фирми, които са си произвели франчайз. Франчайзинг Eкспо беше много успешно за Инсекта, установихме много контакти с хора от цялата страна. Със сигурност догодина ще участваме ако се провежда пак.

Виж всички франчайзи тук