English Language

Natur House

Франчайз за здравословни храни

Ивайло Русинов, Natur House

“Natur House” е испанска франчайз верига, която е доста динамична - с над 2000 магазина из цяла Европа - на франчайз или собствени. В България е от началото на тази година. Идеята на “Natur House” е представяне на магазинен център за здравословно хранене, който включва безплатна диетологична консултация в сферата на подобряване на здравето и регулиране на телесното тегло. Основната ни концепция е задоволяване на клиентските потребности. За нас най-добрата реклама е рекламата от уста на уста за това, че клиентът е доволен. Бизнесът с  “Natur House”, както споменах, е динамичен бизнес в сфера, която се развива през последните няколко години доста бързо. Световният проблем със затлъстяването, с излишните килограми, неминуемо налага появата на такъв бизнес на пазара, който да помага на хората да регулират телесното тегло.

Нашите потенциални франчайзополучатели могат да бъдат както професионалисти – диетолози, фармацевти – така и обикновени инвеститори, които търсят сигурна възвращаемост на средствата

За мен лично участието в това експо е едно доста добро предизвикателство. За първи път участваме в такова изложение и намирам за доста интересна идеята това експо да продължи да се развива и догодина дай боже да има още повече участници.

Виж всички франчайзи тук