English Language

NexCen Brands

Сара Берлучи, Франчайз мениджър, NexCen Brands

Портфолио от Мастър франчайзи

NexCen предлага широко портфолио от 7 бранда, в две основни концепции. Първата включва ресторанти за бързо хранене. В тази група предлагаме Great American Cookies, Pretzelmaker, Maggie Moo's и Marble Slab Creamery. Във втората концепция са магазините за търговия на дребно - Shoebox New York и The Athlete's Foot.

В Shoebox New York се продават луксозни дамски обувки във високото ценово ниво. Основана е през 1954 г. и предлага франчайз от миналата година. Вече имаме представителства във Виетнам, Южна Корея, Аруба и Кувейт. The Athlete's Foot е най-големият ни франчайз, представен в повече от 30 страни.

Сред ресторантите, които представяме са: Pretzelmaker - предлага най-меките прясно изпечени претцели в света. Great American Cookies пък са любимите бисквити на Америка. Двата ни бранда Marble Slab Creamery и Maggie Moo's пък предлагат супер примиум сладоледи.

В момента в България търсим получател на нашия Мастър франчайз. Някой, който ще получи лиценза ни за един, а защо не и за всички наши брандове.Разбира се той трябва да има финансовите ресурси, за да инвестира в този бизнес.

Франчайзинг изложенията са страхотни и повишават популярността на брандовете ни. Миналата година решихме, че трябва да навлезем на българския пазар. Към брандовете ни имаше интерес, макар и да нямахме представителства тук. Затова днес сме тук и изложението е невероятно! Срещнахме много подходящи кандидати. Определено очакваме да открием наши магазини тук през следващата година.

Благодаря ви много!

Виж всички франчайзи тук