English Language

No+Vello

Рандал Нелсън, Франчайз мениджър, No+Vello

Франчайз за фотоепилация

Франчайзът ни предлага фотоепилация на много високо ниво. При това на най-конкурентната цена на пазара. No+Vello предлага франчайз от 2 години и се развива много добре в Испания и Португалия. Сега навлиза в Бразилия, Полша, Румъния, а вече и в България.

Нашият франчайз предлага пълен пакет: оборудването за фотоепилация, мебелировката, всички рекламни материали и задълбочено обучение в Испания. Както казах, франчайзът отбелязва изключителен ръст и очакваме много силно развитие на българския пазар през следващите години.

Ние търсим два типа кандидати. Първият е инвеститор, който търси стабилна инвестиция. No+Vello предлага тази възможност защото това е много лесен за управление бизнес. Необходими са само един управител на обекта и един човек, който извършва услугата. Вторият тип кандидати, които търсим са хора, за които това ще бъде първият им бизнес. Те виждат във франчайзинга алтернатива и ние предлагаме перфектния продукт за тях.

Необходимо е човек да има енергията да започне свой бизнес. Не е нужно да имате опит във фотоепилацията. Ние предлагаме тренинг и обучение, така че всеки да се научи как да развие бизнеса. Това, което ние търсим е жаждата за успех. Мотивацията и предприемаческият дух са ключът към успеха в този бизнес.

Франчайзинг Експо е прекрасен начин да представим No+Vell на българския пазар. Ние сме много доволни от резултатите. Имаше много запитвания за франчайза ни. Интересът надмина нашите очаквания за експото. Определено ще участваме на изложението и следващата година. Когато нашият щанд бъде тук догодина ние очакваме да имаме 5 центъра в България. Така че с участието си догодина ще отпразнуваме и пазарния си успех.

Виж всички франчайзи тук