English Language

Pro Bionica

Даниела Шчигел, Франчайз мениджър, Pro Bionica

Стъпете на крака

Нашата компания Pro-Bionica е основана в Полша преди пет години. Имахме успех и решихме да се развиваме и в чужбина. Така дойдохме в България. Каква правим ние? Изработваме протези за долни крайници. На първо място помагаме на хората, а на второ – печелим от това. Смятаме, че това е перфектна възможност за чуждестранни инвеститори и искаме да започнем този бизнес и в България.

Франчайзът ни е необичаен и конкурентоспособен. Малко хора познават този бизнес и потенциалът е много голям. Като цяло търсим отговорни хора, които искат да развиват сериозен бизнес. В идеалния случай те биха имали и опит в някоя област на медицината. Но това не е задължително.

Централата ни е в Катовице, открихме и още една база в Полша – в Хожув. Успехът ни в Полша е много голям и решихме да се развиваме и в чужбина, като започнахме от България.

Франчайз таксата е 30 000 евро. Допълнителната инвестиция е около 90 000 евро. А месечните роялти такси са 5%. Започнахме през 2004 г. r инвестицията се изплати за 18 месеца. В момента компанията ни е оценявана на повече от 6 милиона евро. Започнахме от нулата, а сега стойността ни е много висока и знаем, че това е печеливш бизнес.

Това първо Франчайзинг Експо е голям успех. Ние имахме много полезни контакти и срещнахме хора от различни държави. Хората от медицинския бизнес имат голям интерес към това, което правим. Това е едно прекрасно начало! Сигурна съм, че през следващите години ще има много повече участници и гости.

Със сигурност ще бъдем на това Франчайзинг Експо и догодина!

Виж всички франчайзи тук