English Language

Richmart

Франчайз за бизнес с костюми по поръчка

Мартин Йорданов, Собственик и основател, Richmart

Франчайзът на „Richmart” предлага бизнес по мярка. Един бизнес, който идеално пасва на съвременната ситуация – да не е нужно значително финансиране и да обърнем изцяло вниманието на клиента – костюми по поръчка.

Потенциалният франчайзополучател ще направи това, което едно време дедите в нашата индустрия са правили: ходили са при клиента и са питали „Какво искаш” и тогава са произвеждали дрехите, а не както сега в магазините дрехите са вече произведени и ние се опитваме да ги харесаме след това. 

Перфектните франчайзополучатели за нас са хора, който имат два типа дарби. Единият е да има естетическо усещане за красивата дреха и за крайната визия на един човек. Вторият тип е този, който познава много хора, има много контакти в обществото. Обикновено такива дарби не се срещат в едно лице и ако привлечем единия, той ще наеме втория или обратното. Например ако е добър дизайнер, той ще наеме един добър мениджър. А ако имаме един добър мениджър, ще наемем един добър дизайнер. В комплект те могат да работят един много добър бизнес, без да е нужно да правят допълнителни инвестиции. Просто трябва да имаш контакти и връзки. Естествено нужни са костюми-еталони, с които се вземат размерите и каталози, които ще бъдат осигурени от нас.

Задължително ще участваме на Франчайзинг Експо и догодина. Виждам голям потенциал в това и бъдещето на това изложение според мен е да се провежда поне два път в годината.

Виж всички франчайзи тук